ÚTÉPÍTÉS GYULA

ÁTTEKINTHETŐ ÁRAZÁS ÉS GAZDASÁGOS MEGOLDÁSOK

Nálunk teljes átláthatóságban és rejtett költségek nélkül találkozhat! Mindez mellett a minőségi munkavégzést és kiterjedt, 3 éves garanciát is garantálunk!

3 ÉVES GARANCIA A MESTERSÉGES ÚTÉPÍTÉSBEN:

Teljes mértékben kiállunk az általunk végzett munka és a felhasznált anyagok minősége mellett. A garanciánk ezen aspektusokra kiterjed.

A hengerelt aszfalt használata nagy teherbírású és hosszú élettartamú utak kialakításához ideális. Kiváló választás nagy forgalmú vagy jelentős súlyterhelésnek kitett útvonalak esetén.

AZ ÚTÉPÍTÉS LÉPÉSEI:

 1. Előkészítés:
  A tervezett útvonal megjelölése, a talaj eltávolítása, és a tükör technikai előkészítése.
 2. Sóderágyas alap:
  Betonozott sóderágy készítése, majd a réteg tömörítése.
 3. Emulziós előkészítés:
  Az aszfalt tökéletes tapadásának biztosítása érdekében az előkészített felület emulziós réteggel történő letakarása.
 4. Szemcseméret kiválasztása:
  A tervezett útvonal teherbírási igényeinek megfelelően választjuk ki a szemcsevastagságot. Nagyobb teherbírás érdekében nagyobb kavicsokat alkalmazunk.
 5. Aszfalt vastagságának meghatározása:
  Az út igénybevételének megfelelően választjuk meg az aszfalt vastagságát.

ÚTKARBANTARTÁS ÉS KÁTYÚZÁS

Az idő múlásával és az intenzív használat miatt az aszfaltozott felületek – mint az utak, járdák, udvarok és telephelyek – kátyúsodnak és repedeznek, különösen a régi útvonalakon. A felfagyások tovább súlyosbítják ezt a problémát, amely nem csak a közlekedés minőségét rontja, de a biztonsági kockázatokat is növeli.

Cégünk kiváló minőségű és hatékony megoldást kínál a kátyús területek felújítására. A sérült területek precíz kijelölése és kitisztítása után egy speciális emulziós réteggel kezeljük a felületet, ami elősegíti az új aszfalt optimális tapadását. A forró hengerelt aszfaltot használjuk a sérült részek kitöltésére, majd gondosan tömörítjük, hogy sima és tartós eredményt érjünk el. A régi és az új aszfalt találkozásánál alkalmazott bitumenszalag tovább erősíti a felület tartósságát és vízállóságát.

Az eredmény? Egy hosszú élettartamú, sima felület, amely biztonságos és kényelmes közlekedést garantál.

KÉRJEN TŐLÜNK INGYENES AJÁNLATOT!

Rövid kérdőív kitöltésével kérjen tőlünk ingyenes ajánlatot!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefon

Üzenet


Call Now Button